ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το "κρεμμύδι" που όλοι γνωρίζουμε, είναι ο εδώδιμος υπόγειος βλαστός του φυτού Allium cepa (Άλλιο το κρόμμυο).
Η ύπαρξή του χρονολογείται λίγο πριν το 5000π.Χ. με πιθανή προέλευση τη Μέση Ανατολή και την Κίνα, ενώ σήμερα καλλιεργείται σε πολλές ποικιλίες και σε όλο τον κόσμο.
Είναι πολύ γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην παραδοσιακή ιατρική, η εξέχουσα θέση του όμως βρίσκεται στις κουζίνες όλου του κόσμου, καθώς αποτελεί τη γευστική βάση σε άπειρες συνταγές και πιάτα.
Όταν καταναλώνεται ωμό προσφέρει το ιδιαίτερο κάψιμό του και την επιθετική του γλύκα, ενώ μαγειρεμένο αποκτάει πιο ήπια γεύση, χαρίζοντας την απαιτούμενη ισορροπία στα φαγητά μας.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 500γρ.